Császári Csemege

extrudált termékek gyártása

Posted by bandit On október - 24 - 2012

A termékekről

2012.10.18-án sajtótájékoztató keretein belül mutatta be a Ferencvárosi Torna Club új, saját márkás termékét, a Fradi Snacket.

A termékcsalád 5 termékből áll majd. A Fradi kukoricapehely sajtos és mogyorós ízben, míg a Fradi gabonapehely gyümölcsös és kakaós ízben kerül a piacra. Emellett a zöld-fehér színekben pompázó Fradi pattogatott kukoricát péntektől az Auchan üzletlánc polcain, de a jövő héttől a CBA boltjaiban is megtalálhatják az érdeklődők.

Orosz Pál (FTC Zrt., vezérigazgató): – Az év eleje óta a törvény is lehetőséget ad arra, hogy a Ferencvárosi Torna Club saját márkájú termékeket forgalmazzon. Nagyon örültünk ennek, mert úgy gondoljuk, hogy a Fradi neve, logója, eszméje szép üzleti sikerekre lehet garancia. Amikor megszületett a törvény, az FTC elvégzett egy piackutatást. Ebből kiderült, hogy több mint egymillió szimpatizánsa van klubunknak, ami egy nagyon nagy szám. Ez garanciát jelent arra vonatkozóan, hogy bármerre is jelenünk meg az országban Fradi-termékkel, szurkolóink nagy érdeklődéssel fogadják majd azt. Szeretnénk köszönetet mondani a Vincze és Társa Kft-nek, hogy partnerek voltak ebben az úttörő kezdeményezésben. Szeretném továbbá elmondani, hogy a holnapi, Paks elleni mérkőzésre minden olyan szurkolónk, aki jeggyel rendelkezik, és belép a stadionba, kap egy Fradi Snack csomagot ajándékba.

Vincze Árpád (Vincze és Tsa. Kft., marketing igazgató): – Nagyon örülünk, hogy a Ferencvárosi Torna Clubbal együttműködést köthettünk. Nagy álmunk valósult meg azzal, hogy kedvenc csapatunknak állíthatunk elő termékeket. Magyar tulajdonú vállalkozás vagyunk, szinte az összes magyar üzletláncban, illetve a környező országokban is forgalmazunk termékeket. A Fradi Snack termékeinél is odafigyeltünk arra, hogy Magyarországról származó alapanyagokból állítsuk össze őket. A CBA, valamint az Auchan üzletláncok részéről ígéretet kaptunk, hogy lehetőség szerint pénteken, de legrosszabb esetben a jövő hét elején ott lesznek a polcokon a Fradi Snack termékei.
Eredeti Fradi termék, mely a Ferencvárosi Torna Club birtokában van! 

Minden termék vásárlásával a Torna Clubbot, tehát az összes szakosztályt támogatod!

 

 

Comments are closed.