Császári Csemege

extrudált termékek gyártása

Posted by bandit On május - 13 - 2014

A Vincze és Tsa. kft. 2014-ben elnyerte az energiatudatos vállalat címet!

Örömmel és büszkeséggel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy a Vincze és Tsa. Kft.. 2014-ben elnyerte az Energiatudatos Vállalat címet.

A Virtuális Erőmű Program célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze, számszerűsítse és közzétegye a csatlakozó vállalkozások energiahatékonyság terén elért eredményeit.

A környezetvédelem és a fenntartható fejlődés elkötelezettjeként Társaságunk nagy hangsúlyt helyez az energia hatékony működésre. Energiatudatos vállalatként kiemelt figyelmet fordítunk a hatékony energiafelhasználásra, amellyel nem csak saját költségeinket csökkentjük, de a jövő nemzedékei számára teremtünk élhetőbb környezetet. Ezen célkitűzéseinkkel példát mutatunk a telephelyen dolgozó kollégáinknak is, bízva benne hogy példánkkal elősegítjük a családok energiatudatos hozzáállását.

 

A program keretében az előttünk álló évre az alábbi vállalásokat tettük:

  • A vállalat stratégiáját megfogalmazó dokumentumokban az energiahatékonyság javítását a versenyképesség és a hatékonyság növelés egyik eszközeként jelenítjük meg. Ennek alapján a vállalati kultúránkban, vezetési gyakorlatunkban az energiahatékonyság nem egyedi költségcsökkentési akcióként, hanem folyamatos fejlődésre vonatkozó elkötelezettségként jelenik meg.
  • A kitűzött energiahatékonysági célokat és az aktuális eredményeket a menedzsment számára készülő havi jelentésünk (az általános vállalati jelentés részeként vagy önálló energetikai jelentésként) összehasonlítja, és előrejelzi annak várható éves pénzügyi hatásait. Ez a havi jelentés elérhető a vállalatunk minden szervezeti szintjén, hogy az egyes szakterületek is hozzáférhessenek.
  • idei évben készül egy egyszerűsített energetikai audit, amely az energiaszámlákból és szerződésekből kimutatott, kisebb beruházásokkal, illetve beruházás nélkül végrehajtható energia hatékonyság növelő javaslatok összesítését tartalmazza, továbbá az MVM Partner segítségével felméretjük telephelyünkön található épületek energetikai vizsgálatát, a megállapítások alapján a szükséges korrekciók elvégzését szorgalmazzuk.
  • Az energiahatékonyság növelése érdekében megfogalmazott célkitűzések bázis értékeken és a korábban feltárt potenciálokon alapulnak. Terveink között szerepelnek komoly energiacsökkentő gépi berendezések, gyártósorok telepítése, mellyel számottevő kimutatható energiát fogunk megtakarítani

Comments are closed.